О нама

Добродошли на званичну страницу Винарије „Чаша вина и прича“

Сваки винар воли своје вино и сматра га својим чедом. Он га негује, пази на његово одрастање, прашта му нестрашлуке и замера враголије док у потаји осећа понос и задовољство што је део његовог стварања. Трудивши се да му омогући што боље услове за одрастање, радује се његовом расту али и способности да се размаше, покаже сву своју лепоту и раскошну својственост, те истинском винољупцу исприча јединствену причу о свом пореклу.

Наша винарија је исход једне искрене породичне посвећености једних другима, љубави ка нектару Богова али и жељи да заједно створимо нешто што ће нас надживети. Тиме што ће остати ту и онда када нас више не буде, винарија „Чаша вина и прича“ ће онима који остају увек бити део једног дугог породичног сећања, аманет и завет за будућност.

У нашем крају је одувек важило да виноград сади онај ко у будућност верује. Наши виногради су то да сведоче прошлост, вина да улепшају садашњост, а деца мотив за будућност. Сви заједно творимо сваку бербу и сваку причу. Свако од нас је посебан, баш као што је и свака берба посебна. Стога и верујемо да је свака берба посебна прича и свако вино прича за себе. Једна берба, једна прича…